Copyright 2022 - СУ "Хр.Ясенов" град Етрополе

Да споделяш! Да даряваш! Да отвориш сърцето и душата си за доброто и благодеятелността! И това е Коледа!

Коледният базар в СУ "Христо Ясенов" вече няколко години събира заедно ученици, учители, родители, приятели на Коледния дух, за да споделят празничното настроение, вълнението, усмивките, надеждата...

Щандовете са отрупани не просто с домашно приготвени вкусотии и ръчно изработени уникати, отрупани са с топлина и щастие, с неподправения детски устрем за близост и обич.

Базарът отвори врати в 17.00 часа. Гостите бяха посрещнати с коледна песен, в която прозвуча поздрав на различни езици. Всички приветстваха пристигането на Дядо Коледа, който обеща, че новата 2019 година ще бъде здрава и успешна. Г-жа Манчева - директор на училището, напомни, че остават броени дни до тайнствената нощ на Рождество Христово. Време, в което всеки човек отправя своите молитви за по-добър свят, повече усмивки, сбъднати мечти, мъдрост и смирение, за да бъде животът ни прекрасен. Сподели, че събраните средства от базара, както и тези, които са останали от миналогодишния, ще бъдат използвани за създаване на по-уютни и по-приятни условия за обучение. Очаква се и предложението на Ученическия съвет. Благодари на всички учители и ученици, на семействата им за многобройните акции в подкрепа на училището. Пожела им от сърце здраве и добрини през новата година.

Определянето на победителите в конкурса за "Най-атрактивен щанд" се оказа истинско предизвикателство:

  • I място - 2.б, 5.в и 9.б клас
  • II място - 4.в, 6.в и 11.в клас
  • III място - 1.г, 5.а и 10.а клас

Галерия