Copyright 2020 - СУ "Хр.Ясенов" град Етрополе

Годината е 2020. Денят - 15 септември! Първият учебен ден! Необичаен е..., но все пак празничен!

Детските усмивки на първокласниците го озаряват, а вълнението на зрелостниците е осезаемо. Те заедно със своите родители и учители първи заeмат местата си в двора на училището в трепетно очакване на началото...

Уважаеми родители, мили ученици!

Предстои ни интересна учебна година! Не, не трудна, а интересна, защото ние, Ясеновци, винаги се справяме с предизвикателствата! Готови сме и сега, в условията на COVID-19, да провеждаме обучение с мисъл и грижа за нашите деца!

Тържественото откриване на новата 2020-2021 учебна година ще бъде малко нестандартно, но пък с обичайното празнично настроение и с вяра, че заедно ще направим дните ни в училище спокойни и пълноценни.


Скъпи зрелостници, време е... За последния училищен звънец! За нови посоки! За нови мечти! За нови успехи!

Екипът на Средно училище "Христо Ясенов" ви пожелава на добър час!

 

Ученическият съвет при СУ "Христо Ясенов" ви пожелава успех на зрелостните изпити и най-вече в живота!

Уважаеми колеги, мили ученици,

Отново е празник! Отново е 24 май – нетрадиционен тази година, без шествие и без скъпото на всички ни „Върви, народе възродени…“. Въпреки това всеки един български учител и ученик, всеки един българин в този ден се чувства окрилен и вдъхновен.

Великото дело на светите братя Кирил и Методий и на техните ученици живее във всеки от нас, ведно с преклонението пред тях и гордостта ни, че сме българи. Уникален празник е 24 май и ние, българските учители, сме тези, които трябва да предаваме на децата символа на неговото честване.

До Управителя

на МБАЛ „Проф. Александър Герчев“

град Етрополе

 

Дарение

от 5.а клас с класен ръководител Дияна Цацова, СУ „Христо Ясенов“ – град Етрополе