Copyright 2019 - СУ "Хр.Ясенов" град Етрополе

А по Коледа стават чудеса!

Училищната библиотека на СУ „Христо Ясенов” – град Етрополе, призовава своите бивши ученици, вече работещи и успешни млади хора и родители, да подарят по една нова книжка за библиотеката! Уверяваме ви, че децата ни са четящи, обичат книгите…, но съвсем нормално – обичат да държат в ръчички нови книжки. Те не само миришат различно, но и историите в тях са в съзвучие с интересите на едно ново поколение. 60 дни – 60 нови книжки. Ще можем ли заедно?

Днес, 16.10.2019 г., в училищната библиотека е празник! Пристигна дарение от 90 книги за деца и юноши, изпратено от „Сдружение за градски читални".

  

Браво!
Учениците от 4.в клас и г-жа Петя Цекова посетиха колективно училищната библиотека. Имаха си своите отбори: "Читатели", "Сините дракони", "Питбули", "Малките крави", "Трите В", "Създатели". Всеки отбор се представи и си избра по една от най-новите книжки в библиотеката.

  • Обявяваме конкурс за Читател на годината! Званието ще получи читател, прочел най-много книжки до 24.05.2020 г.
  • По случай Националната седмица за насърчаване на четенето през третата седмица от м. октомври четящи ученици ще представят прочетена през лятото книга. Книгата не е от задължителния училищен списък :)