Copyright 2022 - СУ "Хр.Ясенов" град Етрополе

Сдружение "Възможности без граници" е неправителствена организация, създадена в началото на 2010 г. Основните цели на сдружението са да работи активно по младежки проекти, дейности и инициативи за популяризиране на неформалното образование и създаване на възможности за реализация на социалните и творческите умения на младите хора.

Любка Петрова (16-17 годишни) спечели отоново медал за страната ни – сребърен, в дисциплината спаринг, категория до 70 кг.

Браво, мило момиче!

Продължавай да покоряваш върховете, които те очакват!

Ученици от СУ „Христо Ясенов“ се включиха в Националния конкурс за православна поезия, проза и видеоизпълнение на стих „Рождество на Спасителя“. Ученичката Пламена Гетова от 5.в клас получи поощрителна награда за стихотворението „Вълшебен празник е Коледа“. Браво!

На 25 август вестник „24 часа“ представи Симона Борисова и нейните постижения в публикация „С 250 думи Симона описа как да се променят спортът, образованието и културата в пандемията.“ Статията можете да прочетете ТУК или ТУК.

Децата и младежите от Етрополе имат смели мечти. От нас, учителите и обществото, се изисква само да ги подкрепим и да им помогнем да успяват. В тази мисия бяхме сподвижници с Геотехмин, които също видяха в нашето момиче талант, емоция, старание и успехи и го номинираха за кампанията „Отличниците на България“.

В периода от 26 до 30 октомври на о-в Крит в Гърция се проведе Европейско първенство по таекуондо – ITF.

Представител на СУ „Христо Ясенов“, на Софийска област и на Република България в него е ученичката от 11.клас Любка Петрова. Любка спечели два бронзови медала за страната: във възрастова група Девойки – старша възраст и отборно, спаринг.