Copyright 2021 - СУ "Хр.Ясенов" град Етрополе

Браво! Браво и на Никол Павлова от 11.б клас! С отличното си представяне на областния кръг на олимпиадата по български език и литература тя извоюва правото да представлява СУ "Христо Ясенов" и областта на националния етап.

Поздравления и за нейния преподавател г-жа Петя Георгиева. Благодарим на родителите ѝ за подкрепата.

За участие в националния кръг на олимпиадата по български език и литература от София-област са класирани трима ученици в различни възрастови групи.

Пожелаваме им успех!

 

Петима са класираните ученици от София-област за участие в националния кръг на олимпиадата по история и цивилизации. Един от тях е Алекс Димитров от 10.б клас на СУ „Христо Ясенов“.

Екипът на училището ни изразява своята благодарност към него, към семейството му и към г-жа Наталия Дочева – учител по история и сподвижник в постигането на мечтите на нашия ученик!

„Повярвай, че можеш, и си изминал половината път до успеха“ е мисъл на Теодор Рузвелт, която споделя и самият Алекс. От все сърце му пожелаваме успех!

Единственото щастие е в осъзнаването, че сме постигнали нещо. Хенри Форд

Възпитаниците на СУ "Христо Ясенов" - Етрополе, в годините са се доказали като олимпийци. И тази година двама от тях ще представят училището и областта на националния кръг на олимпиадата по география и икономика.

Поздравления за Алекс Димитров (10.б) и Симона Борисова (11.а)! Благодарност за труда и усилията и на техните учители - Дияна Цацова и Леонора Микова! Благодарим и на техните родители за подкрепата!

Екипът на училището им пожелава успех!

Учениците от 3.г клас и техните учители Виолета Димитрова и Петя Цекова посветиха седмицата от 15 до 19 февруари на живота и делото на Апостола на свободата. Как? Вижте книжката!

Компанията "ГЕОТЕХМИН" и нейните дружества "Геотехмин ООД", "Елаците-Мед АД", "Геотрейдинг АД" и "Геострой АД" отправят поредното предизвикателство към нас, Ясеновци! Да развихрим въображението си! Да дадем воля на мечтите и вдъхновението си! Да бъдем креативни!