Печат

Днес в 9:00 часа Биляна Цветанова от ОУ "Христо Ботев" - град Дунавци, област Видин, изтегли 3-ти вариант за писмената част. Изпитът започна в 10:00 часа след проведен инструктаж на участниците. Отборите имаха на разположение 25 минути, за да  решат теста.

Официалното откриване на събитието се състоя в реновирания физкултурен салон на СУ "Христо Ясенов". Започна с химна на Република България. Абитуриентката Мария-Габриела Тинева от 12.б клас приветства присъстващите и представи гостите:

След музикалния поздрав от ученици от 4.г клас с ръководител Виолета Димитрова и певческа формация с ръководител Цветелина Овчарова официално бяха представени отборите, извоювали правото да защитават честта на своето училище, на родния град и на своята област на тазгодишното състезание.

Приветствия към участниците и техните ръководители бяха поднесени от г-н Димитър Димитров – кмет на Община Етрополе, и г-жа Росица Иванова – началник на Регионалното управление на образованието София-област.

Д-р Милен Марков – председател на Националната комисия за организиране и провеждане на Националното състезание по безопасност на движението по пътищата – 2022 година, пожела успех на отборите и даде старт на състезанието.

На финала всички се насладиха на изпълненията на мажоретния състав (прогимназиален етап) на Средно училище „Христо Ясенов“.

Галерия

Снимките са на Ваня Найденова, старши експерт "Образование и култура" в Община Етрополе

Детайли: Категория: Новини | Публикувана на 04 Юни 2022 | Посещения: 199