Copyright 2020 - СУ "Хр.Ясенов" град Етрополе

Уважаеми колеги, мили ученици,

Отново е празник! Отново е 24 май – нетрадиционен тази година, без шествие и без скъпото на всички ни „Върви, народе възродени…“. Въпреки това всеки един български учител и ученик, всеки един българин в този ден се чувства окрилен и вдъхновен.

Великото дело на светите братя Кирил и Методий и на техните ученици живее във всеки от нас, ведно с преклонението пред тях и гордостта ни, че сме българи. Уникален празник е 24 май и ние, българските учители, сме тези, които трябва да предаваме на децата символа на неговото честване.

Скъпи колеги, благодаря Ви за неуморния труд, за всеотдайността, за обичта към децата, към професията, към училището! Благодаря Ви, че смело и професионално извървяхте особено различното обучение през настоящата учебна година! Нека подаръкът, наречен признателност, бъде във всеки един ден за Вас!

От все сърце Ви желая да бъдете здрави, да съхраните творческия си ентусиазъм и постоянната си жажда за самоусъвършенстване! Бъдете вдъхновители на своите ученици и изживявайте с тях радостта от постигнатото!

Моите аплодисменти са за Вас!

Мили ученици, знам колко Ви е трудно, но Вие се справихте! Благодарение на своя талант и подкрепата на Вашите родители, които през тези два месеца бяха и Ваши учители заедно с нас!

Бъдете здрави! Растете щастливи и никога не забравяйте, че сте част от една велика нация, родила братята Кирил и Методий!

Скъпи зрелостници, 24 май за Вас е и денят на Вашия бал, олицетворение на Вашия успешен финал в СУ „Христо Ясенов“! Продължете по избрания път и не се страхувайте от предизвикателствата, пред които ще се изправите! Живейте мъдро, целете се високо и без колебание следвайте мечтите си! Благодаря Ви, че бяхте наши ученици!

С благодарност и признателност към всички участници в образователния процес отправям своя поздрав по случай празника на българската духовност!

Нека си пожелаем да продължим ръка за ръка в името на нашите деца! Да продължим заедно да пишем 75-годишната история на СУ „Христо Ясенов“!

Бъдете преблагословени!

Честит 24 май!

С уважение,

Мила Манчева, директор