Печат

Драги съграждани,

От основаването на гимназия „Христо Ясенов“ изминаха едвам някакви си 75 години. През цялото време ученици и учители са обръщали внимание не само на ученето, но и на изкуството – включително и на театралната сцена.

За съжаление, всички ние сме се наслаждавали на актьорския талант на Ясеновци, но пропуснахме да си запишем и оставим за следващи години това, на което ръкопляскахме.

Във връзка с юбилея се опитваме да възстановим поне част от театралната история и да обобщим постановки и участници през годините.

Малкото, което се съхранява в архивите, представям на вашето внимание. От 2014 имам пълни записи, но преди това… С радост ще очакваме спомени, снимки, уточнения и поправки. Разгледайте нашия театрален блог https://yassenovtheatre.blogspot.com

Виждате, че има доста празноти – попълнете ги. Споделете с близки и приятели, съученици, нека помогнат и те. Коментари може да оставяте в блога, на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., във Facebook на профила ми Ventsislav Valov. Посочете кого – име и фамилия – разпознавате на снимките и във видеото, по редове и отляво надясно; каква роля е играл/а; всичко друго, което намирате за интересно. Нека да не е по телефона: пишете, за да поместим вашето мнение без грешки.

Разчитам на по-скорошното ви съдействие, за да можем да отразим всичко на хартиен и електронен носител до датата на представлението – 14 март.

Ще дойдете, нали? А сега разгледайте блога и вземете участие. Приятно спомняне!

Венцислав Вълов

Детайли: Категория: Новини | Публикувана на 26 Февруари 2020 | Посещения: 935