Печат

В седмицата преди Коледа в двора на СУ „Христо Ясенов“ грейна празнично украсена коледна елха. Идеята е на Румяна Павлова – логопед и ресурсен учител, на Пламена Георгиева – психолог, и на Мартина Павлова – ресурсен учител. 

Няколко дни преди това беше обявен конкурс за учениците от 1. до 4. клас за най-много изработени коледни играчки от клас и най-голяма такава. Всички се включиха с ентусиазъм, завладени от празничното настроение в очакване на Коледа. С изработените най-големи коледни играчки беше украсено фоайето на първия етаж в училището. Като носители на доброто учениците от 5.б клас бяха помощници в украсяването на елхата. 

Организаторите благодарят и на екипа по поддръжка на училището за активното съдействие и споделят: „Удовлетворени и щастливи сме, защото заедно успяхме да създадем уют и приповдигнато настроение в дните преди Коледа.“

Бяха обявени и резултатите от конкурсите. За най-много направени играчки от клас победители са 1.б, 1.а, 2.г и 4. а клас. За най-големи играчки са отличени Васил Димитров и Ивайло Караджов от 3.в клас, Максим Толев и Цветомир Стаменов от 4.б клас.

Наградите ще бъдат връчени официално на 18.12.2019 г., когато е откриването на традиционния Коледен базар.

Галерия

Детайли: Категория: Новини | Публикувана на 13 Декември 2019 | Посещения: 409