Copyright 2021 - СУ "Хр.Ясенов" град Етрополе

Една прекрасна инициатива в дните преди Коледа вече години наред създава хубаво усещане за празник в СУ „Христо Ясенов“.

Традиционният Коледен базар е събитие, което с нетърпение чакат не само учениците, но и техните семейства, защото тогава всички те имат възможност да покажат своите безспорни умения в изработването на наистина красиви и много оригинални предмети за украса на дома. Великолепни са и кулинарните творения, които са не само вкусни, а и празнично декорирани и поднесени с настроение и усмивки. Към всичко това могат да се добавят и всякакви изненади и оригинални идеи – снимка с Дядо Коледа и Снежанка, късметчета и пожелания…, които гарантират празничното настроение.

Празнично приветствие към всички ученици и техните семейства, към всички учители и служители в училището отправи г-жа Мила Манчева – директор на СУ „Христо Ясенов“. Тя връчи и наградите на победителите в конкурса за най-голяма коледна играчка и най-много направени коледни играчки, с които грее Коледното дърво на входа на училището.

Всеки клас ще вземе решение за какво да използва събраните средства от базара.

Галерия

Текст и снимки: Леонора Микова